About Us

 

Infiintata in anul 2014, compania ofera servicii integrate de contabilitate, consultanta fiscala, resurse umane si salarizare, servicii juridice si alte servicii solicitate de catre clienti.

Georgiana Rujan – Fondatoarea companiei este membra a unor organizatii profesionale precum Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Camera Consultantilor Fiscali din Romania (CCF) si are o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar-contabil, acumulata in cadrul companiilor nationale si multinationale in care a lucrat. Este, de asemenea, expert contabil judiciar si expert fiscal judiciar.

Portofoliul de servicii Numerra se afla in permanenta crestere, scopul fiind acela de a-i ajuta sa obtina o dezvoltare sustenabila, pe termen lung, prin oferirea de solutii globale si personalizate.

Compania are capacitatea de a raspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de clienti ce activeaza in diverse domenii de activitate precum: retail, servicii IT, comert online, constructii, industria auto etc.

Compania are de asemenea, capacitatea si resursele necesare de a presta servicii atat pentru start-up-uri si companii mici si mijlocii cat si pentru companii mari, cu volume mari de activitate si cu un numar de peste 50 de salariati.

specialitatea noastră

DE CE SĂ NE ALEGI

La NUMERRA iubim povestile de succes si suntem alaturi de afacerea ta pas cu pas. Fie ca esti la inceput de drum sau ai deja o afacere, la noi vei gasi intotdeauna un partener de incredere care te va sustine sa te dezvolti armonios.

CONTABILITATE & FISCALITATE

Contabilitate si conformitate fiscala pentru start-ups, PFA, firme mici si mijlocii

RESURSE UMANE

Consultanta personalizata

CONSULTANȚĂ

Partenerul tau de incredere pentru servicii contabile complete